logo

Atelier

VISIE

Iedereen kan een gordijn maken maar het gaat erom je te onderscheiden. Wij zijn een volledig geoutilleerd gordijnenatelier uitgerust met volautomatische machines. De mensen achter de machines zijn echter belangrijker, zeker als het niveau hoog moet zijn. De machinetijd is maar een korte tijd van de productie. Het inzicht en de vakbekwaamheid van onze medewerkers en de mentaliteit van het bedrijf, bewerkstelligen ons hoge kwaliteitsniveau. Meedenken met de klant is essentieel om tot een super resultaat te komen. Het belangrijkste doel is dat de uiteindelijke gebruiker zeer content is met zijn aankoop.

MCP IS EEN FULL SERVICE PROGRAMMA

Dit programma verhoogt de service naar woninginrichters en overige afnemers in het hoge en midden-segment. Hiermee verzorgt R&J op verzoek van de woninginrichter of architect geheel of gedeeltelijk het meten en plaatsen van rails, roeden en de gordijnen door eigen stoffeerders. Woninginrichters bepalen zelf wat ze willen uitbesteden en de service is afgestemd op hun wensen. Het concept is zo succesvol dat we maatgarantie geven. Wanneer men het complete pakket door ons laat verzorgen, lossen wij eventuele vermaakproblemen op, zonder tussenkomst van de woninginrichter.

GOEDKOOP IS NOG STEEDS DUURKOOP

Een woninginrichter vergelijkt vaak vooral op prijs. Het prijsverschil wordt gauw vergeten indien hij drie keer terug moet naar dezelfde klant voor een klacht. Hierdoor wordt niet alleen de inkoopprijs van het product veel duurder maar ontstaat er ook nog een negatieve mond tot mond reclame. Kwaliteit komt voort uit een bepaalde mentaliteit. R&J heeft de juiste mentaliteit en dat is te zien in het hoogwaardige eindproduct.