logo

Gordijnconfectie

De R&J kwaliteitsgerichte werkwijze blijft bijzonder belangrijk. Naast de standaard machines zijn we uitgerust met de nieuwste geavanceerde materiële systemen voor onder andere gordijnconfectie.

Indien u dit wenst, meten wij uw stoffen na en controleren meteen op fouten. Wij doen dit met een stoffencontrole-apparaat, voorzien van licht-armatuur. Om de gordijnen precies op hoogte te kunnen snijden maken we gebruik van de onontbeerlijke hoogtemeter waarmee alles tot op de millimeter uitgewerkt wordt.

Met de speciaal voor ons ontwikkelde blindzoom-automaat en banenautomaat worden de gordijnen perfect volgens de normen geconfectioneerd. Daarnaast werken wij met een technisch hoogstaande plooivlinderautomaat met of zonder microflex-haken. Hiermee worden de plooien met kleurend garen en een bandbreedte tot 15 cm. aangebracht. Onze ring-pons-automaat zorgt voor een perfecte ringverdeling.

Verder hebben wij vele machines tot onze beschikking, zoals een dubbeltransport en dubbelnaalds-snelstikkers voor leder en de zwaardere stoffen en bijvoorbeeld ook een loodvetermachine. Hiermee kunnen wij in elke gewenste kleur, de loodveter in de vitrage aanbrengen.

De genoemde apparatuur zijn enkele instrumenten waarmee wij onze uitstekende kwaliteit waarborgen, maar het belangrijkste instrument om deze hoge kwaliteitsnorm continue te behalen, is ons personeel. Gemotiveerde medewerkers met veel vakkennis, inzicht en jarenlange ervaring werken zorgvuldig met deze machines. De grote mate van precisie en nauwkeurigheid van mens en machine zorgen voor een constante hoge kwaliteit. Dat is onze kracht en maakt ons product zo uniek.